2011年3月23日 星期三

【轉載】福島烈士 (向福島 50 人致敬)

有關日本的地震,我想大家已在電視上看了很多,不再多說了

遠在香港的我們能做的,就是向災區的人士送上最真摯的祝福

希望他們早日度過難關,重建家園



昨天在網上看到這首改編歌

為捨身救難的福島 50 人致敬
無論歌詞、MV 和唱功都好好,令人好驚訝業餘製作都咁出色
據聞已推到上報了,希望日本o個邊o既人士都睇到呢








我的 facebook 專頁,緊貼每天心情 + 芝麻綠豆大小事 ~


3 則留言:

  1. 希望日本人快點度過災難! http://www.facebook.com/pages/I-love-Eminence-Low-Pice/149872215075891 歡迎你加入我地的facebook page, 我地在英國訂購eminence (不是水貨 有單據 有expiry date),再親身帶回香港, 所以無 需要 擔心郵費及 郵件 寄失, 價錢已連運費! 多謝你支持!!!

    回覆刪除
  2. 笨c媽媽: 我由你未結婚時就睇你既網誌,祗是很少很少留言^^,記得以前你有位朋友,佢有做廚餘/節約用水慨網誌,她既名好似sasa...?我吾係好記得個名,自從上次電腦壞左換左新既之後,我再搵吾返,你可以比佢網誌我嗎?我常學習佢既廚餘,謝謝你

    回覆刪除

由於不常在 blog,如需找我,請到 www.facebook.com/bbmamababa 私訊,謝謝!

Linkwithin

你可能對以下文章有興趣: